013-5400274

Drukkerij

Om u perfect van dienst te kunnen zijn, zonder afhankelijk te zijn van anderen, beschikken wij over onze eigen drukkerij. Wij produceren en leveren al meer dan 15 jaar in eigen beheer, snel, voordelig en vakkundig onder andere:

Custom made kleding (ook in kleine aantallen)

·       Bedrijfskleding
·       Teamkleding
·       Promotie kleding
·       Textiel voorzien van persoonlijke teksten
·       Reclameborden
·       Winddoeken
·       Vlaggen
·       Banners
·       (Auto)belettering
·       Lichtbakken
·       Reclame zuilen
·       Relatiegeschenken 

Textiel


Geheel in eigen beheer verzorgen wij al uw teamwear, workwear en promowear. Doordat we alles onder één dak in eigen beheer hebben kunnen wij snel en voordelig leveren. 

Wij drukken op katoen, polyester en polyamide. Denk hierbij aan hoogwaardige sport of bedrijfskleding, polo's, t-shirts, broeken, petten, jassen, handdoeken en nog veel meer.

Full colour Printing (XXL)


Door middel van de nieuwste Roland printers en plotters produceren wij op diverse printmedia uw visuals, zakelijk of particulier.

Zelfklevende vinyl


Stickers nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hoogwaardige stickers vervaardigd uit een polymere folie of eenvoudige promotiestickers op een monomeer folie, alles wordt bij ons in eigen beheer geproduceerd.

Posters / foto's XXL


Een aantal posters nodig voor een evenement of ter promotie van uw winkel? Wij produceren posters per stuk, u bent dus niet gebonden aan een minimale afname. Ook het vereeuwigen van uw favoriete vakantieherinnering op fotopapier kan bij ons op groot formaat. Onze hoogwaardige printers drukken uw print op een kwalitatief mooi papier met een schitterend eindresultaat.

Daarnaast leveren wij diverse visuals ten behoeve van beurzen en dergelijke. PVC Schuimplaat of bijvoorbeeld dibondplaten zijn perfecte materialen om uw beursstand of zelfs uw woonkamer mee aan te kleden. 

Reclameborden


Sportvelden, standbouw, bouwborden, makelaarsborden, bij ons kunt u terecht voor allerhande (reclame)borden. Trespa, PVC schuimplaat, dibond en acrylaat zijn veel gebruikte materialen. Onze full colour beletteringen worden geprint met solvent inkt, een van de meest agressieve inktsoorten op de markt. Eventueel kan u full colour print worden voorzien van een laminaat, welke de print beschermt tegen UV en beschadigingen.

Spandoeken


Doordat wij alles in eigen beheer houden zijn we in staat uw spandoek perfect op uw wensen aan te laten sluiten om op die manier een scherpe prijs aan te kunnen bieden

Vlaggen en Banners


Door middel van sublimatie en full colour printen produceren wij vlaggen op verschillende materialen. Het meest voorkomende materiaal is 3-draadspolyester, maar ook "zachtere" stoffen zijn perfect te sublimeren en printen. Uiteraard leveren wij ook alle benodigdheden, tot complete vlaggenmasten toe. Ook leveren wij complete beachflags met bijbehorende accessoires. 

Met banners kunt u snel en voordelig reclame maken op elke gewenste plek. Wij leveren L-banners, X-banners, Pop-up banners, maar ook complete Pop-up wanden. Specifieke wensen? Wij denken graag met u mee.

Sublimatie


De mogelijkheden wat sublimatie betreft zijn eindeloos. Denk hierbij aan vlaggen, custom made kleding, maar ook muismatten en bekers zijn uitstekend te sublimeren. Tijdens het sublimatieproces dringt de speciale inkt door tot de kern van het bedrukte materiaal. Resultaat is een kleur en slijtvaste opdruk met heldere kleuren. Voldoet de bestaande textiel niet aan uw eisen? Wilkin Sports & Design kan in eigen beheer custom made kleding produceren, ook in kleine aantallen. 

Belettering


Met de juiste reclame op uw wagenpark laat u het voertuig opvallen tussen de hectiek van het hedendaagse verkeer. Met de juiste reclame veranderd u een standaard bus in hét visitekaartje van uw bedrijf. Naast het beletteren van auto's kunnen wij ook uw gevel voorzien van uw reclame. 

Vraag via drukkerij@wilkinsports.nl een vrijblijvende offerte of kom langs in onze winkel voor meer informatie over al onze mogelijkheden. 

         

                                

Webdesign: Clickbizz Internet Solutions